Welkom bij World of energy drinks.nl

De energy drink specialist van Nederland

Met meer dan 50 soorten heeft World of energy drinks.nl het grootste assortiment energie dranken van Nederland. Van de bekende merken tot budget merken, met de klassieke energy smaak of één van de tientallen andere smaken, regular of suikervrij wij hebben het allemaal.

Als je toch producten mist in ons assortiment kun je altijd contact met ons opnemen.

Voordeliger per tray

Als je regelmatig energy drink drinkt is het een stuk voordeliger om per tray in te kopen. En het is natuurlijk altijd handig om een voorraadje in huis te hebben.

Laat je goed informeren

Er gaan veel geruchten over energy drinks in de ronde waar meestal maar weinig van klopt. We informeren je graag over energy drinks zodat je een bewuste keuze kan maken. 

Gratis bezorging in regio Leiden en Den haag

Bestellingen vanaf € 35,- worden gratis thuisbezorgd in de regio Leiden. Onder de € 35,- kost bezorgen slechts € 5,-. In de regio Den haag bezorgen we vanaf € 50,- gratis, hieronder kost het € 10,-

Bezorgen in heel Nederland vanaf € 7,95 

Afhankelijk van het gewicht is bezorgen in heel Nederland al mogelijk vanaf € 7,95 (tot 20 KG / 3 trays). Voor verzending binnen Nederland kan je kiezen tussen DHL en PostNL. 

Pallet transport

Vanaf circa 15 trays is vaak voordeliger om je bestelling via pallet transport te laten bezorgen. Omdat er een aantal factoren van invloed zijn op de prijs kan je deze optie niet standaard kiezen bij je bestelling. Stuur ons een mail om deze optie toe te laten voegen. 

Als je zelf niet zoveel nodig hebt kan je natuurlijk ook altijd samen met vrienden, familie, buren of collega's een bestelling plaatsen om zo op je bezorgkosten te besparen.

Zakelijk bestellen

Ook voor uw zakelijke bestelling bent u bij ons aan het juiste adres!

We leveren ook aan supermarkten, avondwinkels, tankstations, horeca gelegenheden, etc. We adviseren u graag over uw assortiment en helpen u graag om meer rendement uit de verkoop van energy drinks te halen. Neem contact met ons op om uw account te upgraden naar een zakelijk account.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein